Direct overstappenVoIP Telefonie / Telefooncentrale in de cloud


Locatie onafhankelijk


Ons platform is locatie onafhankelijk, en kan vanuit elk land benaderd worden. Zo kunt u ook vanuit uw kantoor in China goedkoop naar Nederland bellen.

Onbeperkt te schalen


Omdat wij alles vanuit de cloud faciliteren kunnen we uw centrale mee laten groeien met uw bedrijf, dat kan varieren van 1 toestel tot wel 100den toestellen.

Achtergrondmuziek


Wil u een persoonlijke begroeting, gebruik maken van achtergrondermuziek of gewoon een normale overgangstoon wij maken het mogelijk.

Callcenter achtervang


Startende ondernemer en niet altijd de kans om de telefoon te beantwoorden? Wij bieden callcenter achtervang zodat al uw telefoontjes altijd beantwoord worden.

Virtuele telefooncentrale / PaaS VoIP

Een virtuele telefooncentrale is een telefooncentrale die buiten uw kantoor draait in de Cloud (ook wel PaaS/Hosted VoIP genoemd). Het voordeel hiervan is dat u zelf geen kosten hoeft te maken voor het aanschaffen van een telefooncentrale, geen onderhoudskosten heeft en uw kantoor niet locatie gebonden is. U kunt in principe vanuit elke locatie in elk land verbinding maken met de centrale en binnen uw bedrijf onderling gratis bellen. 

Hieronder een opsomming van mogelijkheden die behoren bij een virtuele telefooncentrale:

 • Locatie onafhankelijk;
 • Mogelijkheid tot het koppelen van meerdere landnummers;
 • Onbeperkt te schalen;
 • Achtergrondmuziek;
 • IVR’s (Interactive Voice Response, ofwel een keuzemenu);
 • Call Hunting;
 • Ring Groups;
 • Meerdere telefoon circuits voor outbound calls;
 • Goedkoop door lage gesprekskosten, en lage onderhoud kosten;
 • Betere geluidskwaliteit;
 • Meerdere gesprekskanalen tegelijk;
 • Doorverbinden onderling;
 • Mensen in de wacht zetten;
 • En nog veel meer! 

U kunt een virtuele telefooncentrale al gebruiken vanaf 1 toestel, ook is het mogelijk om uw mobiele telefoon aan de virtuele centrale te koppelen zo bent u altijd bereikbaar (een sip cliënt/softphone).

Bellen via ons platform gaat via meerdere terminatie punten wat zorgt voor optimale connectiviteit en altijd de goedkoopst mogelijke tarieven. Naast dat is hele telefonie platform is gevirtualiseerd op het Microsoft Azure Cloud platform. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel op te schalen, in diversen datacenters virtuele centrales op te zetten zodat de latency optimaal is voor VoIP telefonie verkeer en u onbezorgd kunt bellen.

VAST mobiel integratie

Met een VAST mobiel integratie wordt uw mobiele telefoon gekoppeld aan uw Cloud telefooncentrale,  hierdoor wordt uw algemene nummer beschikbaar op uw mobiele telefoon. Ook kunt u met u collega’s bellen alsof u zelf op kantoor zit, wat dit dus ook uitermate geschikt maakt voor het nieuwe werken en bedrijven die veel onderweg zijn.

Wilt u meer advies of een afspraak over VAST mobiel integratie, neem contact met ons op middels het onderstaande formulier en wij nemen daarna contact met u op voor een afspraak.

Easy Management Portal

In onze easy management portal kunt u eenvoudig uw statistieken bekijken of uw telefonie zelf beheren, bent u niet zo technisch of wilt u toch dat wij dit voor u doen dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem.

Meer informatie?

Gratis proberen?

Heeft u vragen, wilt u een afspraak of wilt u graag gratis 30 dagen ons platform testen (exclusief belkosten)? Vul dan het onderstaande formulier in:

Naam
Bedrijfsnaam
E-mail adres
Aanvullende informatie

Contact & Social

MASATel
Druivenstraat 25
NL-4816KB Breda

NL: +31(0)76 - 80 80 204 (Breda)
BE: +32(0)38 - 08 01 31 (Antwerpen)
USA: +1(0)650 - 254 88 51 (Sil. Valley)

Copyright © 2023 MASATel Nederland
Onderdeel van de Aerts IT Group B.V.